Oranje Nassau in Sierra Leone

De “oude” tenues van Oranje Nassau hebben een mooie nieuwe bestemming gevonden, nl bij de jeugd van Sierra Leone. Hier kleurt het trainingspak mooi bij zijn oranje water emmer. Dank Oranje Nassau, veel kinderen spelen nu voetbal met een prachtig tenu, waar ze enorm trots op zullen zijn.

Het houdt maar niet op

Opnieuw ontvingen wij een mooi bedrag van een sponsor van het eerste uur. Al jaren organiseert een overheidsdienst een boekenfonds. Van diverse kanten worden boeken ingebracht en tegen een vergoeding worden deze door belangstellenden meegenomen. De opbrengst komt dan weer ten goede van Leonechild. 
Mede door jullie trouwe ondersteuning kunnen wij onze wekelijkse lunch op onze basisscholen voortzetten. 

Weer bijdrage van een sponsor van het eerste uur

Een overheidsinstantie heeft zich al jaren verbonden aan onze stichting. Door het organiseren van een boekenfonds waar gelezen boeken worden ingebracht en verkocht tegen een aantrekkelijke prijs. 
De opbrengst komt al jaren ten gunste van onze stichting waardoor het mede mogelijk is de wekelijkse lunches in Freetown (SL) te financieren. 
Hartelijk dank voor jullie trouwe support.

De Fontein verliest Leonechild niet uit het oog

Opnieuw ontvingen wij een mooie bijdrage van de Protestantse Wijkgemeente de Fontein te Groningen. De Fontein is een sponsor van het eerste uur en houdt jaarlijks een collecte voor de stichting. Hierdoor is het mede mogelijk onze wekelijkse lunch op de twee basisscholen voort te zetten.
Hartelijk dank voor jullie bijdrage.

Resultaat Bierfestival 2019

Dank Bierfestival Groningen 2019, we hebben ruim 6000 lunches verdiend met de verkoop van gehaktballen! Dit is één van de meisje die elke vrijdag weer een warme lunch krijgt (zie foto)!
Dank aan de sponsors: Jeannette, Peter, Rick, Mirjam en Dianne, Frans, Riejanne, SVK cleaning, DE Huiser. Fantastisch!
Met dank ook aan Gert-Jan Platje, Kris Eze, Jolanda, Johanna, Jasper, Bram en Simon. Tot 2020!

Gelezen boeken en lunches

Al jaren worden gelezen boeken bij een overheidsinstelling verzameld en tegen een kleine vergoeding weer doorgegeven aan een nieuwe belangstellende. Al jaren levert dit voor onze stichting een mooi bedrag op waarvan wij onze lunches op de twee basisscholen in Freetown (S/L) mede kunnen betalen. Hartelijk dank voor jullie trouwe ondersteuning.

Bierfestival 2019

4, 5 en 6 April wordt wederom het Bierfestival georganiseerd in de Martinikerk. Leonechild zal vrijdag 5 april en zaterdag 6 april gehaktballen verkopen. Deze gehaktballen kunnen door u gesponsord worden. Voor meer info, zie de flyer.